Diensten


Apk

De Algemene Periodieke Keuring ( APK ) is in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon.


Reparatie

Autobedrijf Kulek werkt altijd conform de hoogste eisen. Bij een onderhoudsbeurt wordt je auto tot in het kleinste detail bekeken. Is er iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg. Daarnaast wordt er alleen hoge kwaliteit en originele onderdelen van desbetreffende automerk gebruik gemaakt. Vaste tarieven uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar je aan toe bent. Dat is onderhoud op maat.Kleine Beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto - zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen - nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

 

Grote Beurt

De grote beurt gaat zoals de naam het al zegt een stuk verder dan de kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze ook goed schoon? Daarna volgt de controle van wielen en de banden, inclusief de bandenspanning. 


Carwash

Er bevind zich ook een wasstraat in onze pand zodat uw wagen weer fris en schoon zal zijn. 

100% Krasvrij!

Zo zijn er ook mogelijkheden om uw auto te laten poetsen door een specialist met de beste producten zodat de auto weer showroom shine look krijgt.

Informeer in de showroom voor de mogelijkheden.

 

Tot ziens in een van onze locaties!