Ons verhaal

Het begon allemaal in het jaar 2015 toen Fatih Kulek een grote stap nam met de steun van zijn vader om een garage te beginnen.

Na zijn opleiding motorvoertuigen techniek en ervaringen die werden opgedaan in een garage in Breda werd het tijd om zelf aan de slag te gaan en wel een eigen garage te starten. Zodoende begon de zoektocht naar een geschikte locatie en werd het pand aan de Beneluxweg 26 als geschikt gezien en was het ontstaan van Autobedrijf Kulek een feit.

Vier jaar na opening en heel veel tevreden klanten uit Oosterhout en omstreken begon het pand aan de Beneluxweg te klein te worden.  Zo is er een grotere pand gevonden en wel aan de andere kant van de Beneluxweg om de drukte op een georganiseerde manier op te lossen en de klanten het comfort te bieden tijdens het wachten voor de nodige onderhoud of reparatie.

We zien u graag terug in een van onze vestigingen en bedankt voor het vertrouwen dat u in ons en onze diensten heeft.


Ons team

Fatih Kulek, Eigenaar en Hoofdmonteur

Fatih Kulek, Eigenaar en Hoofdmonteur

Positie: Eigenaar

Over: Zonder Fatih was er geen Autobedrijf Kulek.

Dursun Kulek , Manager Operations

Dursun Kulek , Manager Operations

Positie: Manager Operations

Over: Waar Fatih verantwoordelijk is voor de reparaties en aansturen van de werkplaats is Dursun een spin in het web en zorgt dat alles aan de voorkant van het bedrijf op rolletjes loopt.